Å trene innendørs, er slett ikke så værst!

Siden høsten 2013, har Heidi og jeg snakket om at vi fra nyttår av skulle begynne å trene på et treningssenter. Mulig dette kan høres ut som et nyttårsforesett, men vi har til hensikt å trene vinteren igjennom og videre utover våren.

Vårt krav til valg av treningssenter, var at vi kunne trene så ofte som vi ville og at det ikke var en “lang” (6 mnd eller mer) bindingstid. Videre skulle det heller ikke være så lang fra Bøler.

At vi valgte Fresh Fitness på Lambertseter, henger sammen med en hyttetur vi hadde høsten 2013. Foruten de som eide hytta Arvid og Anne, var også Mona, Richard, Heidi og jeg med på den årlige pinnekjøttweekenden her på Sjusjøen. Richard som tidligere samme høst hadde hatt et uhell med foten, drev nå opptrening av denne på Fresh Fitness. Ha la ut om hvordan det var der på Lambertseter, og Heidi og jeg ble overbevist om at dette var det rette sted for oss.

Den 3 januar 2014 var vi på Fresh Fitness – Lambertseter og meldte oss inn. Her var det slik at vi kunne trene så ofte vi ville og med kun 1 mnd bindigstid, var dette akkurat slik vi ønsket det.

 


Fresh Fitness – Lambertseter

Våre formål med treningen, er i hovedsak å bedre kondisjonen og at dette blir kombinert med en variert styrketrening.

I utgangspunktet har særlig jeg, vært skeptisk til innendørs trening, men med det været som har vært i Januar og tildels i februar, så må det innrømmes at det er behagelig å være inne når det på utsiden regner, sludder og blåser.

 


Diverse apparater

Vi trener to ganger i uken og har etter hvert, funnet oss til rette med diverse apparater osv,. Vi starter som oftest med å sykle i 10 min, så 10 min Cross trainer (ellipse) før vi tar 10 min rask gange på mølle. I tillegg ror jeg en 2000 m (8,40 – 9,10) mens Heidi gjør diverse øvelser.

Siden vårt fokus er å styrke mage, rygg og armer, har vi funnet 4-5 apparater som vi liker. Her tar vi flere serier som 3 x 10 eller mer av de enkelte øvelser, før vi bytter apparat osv,.

 


God plass i store lyse lokaler

 

Fresh Fitness – Lambertseter har lyse og trivelige lokaler med masse utstyr og god plass. Om du tenker som oss, kan vi anbefale Fresh Fitness.

 

Se vedlagte link,  

Link til Fresh Fitness her:

 #trening #treningssenter #turogtrening

 

 


Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top