10 oktober 2011 Østmarka – Haugerud

 

10 oktober

Møtte Kjetil og Einar for tur i Østmarka, og ca kl 17.30 satte vi av sted fra Haraløkka til baksiden av Østmarksetra. Her tok vi blå sti mot Solbergvannet og videre til lysløypa fra Oppsal.

 


Kjetil og Einar i fint driv forbi Solbergvann.

 

Vi fulgte så lysløypa videre mot Haugerud og tok veien til venstre ned til bom, forbi varmesentralen og lysløypa opp igjen. Jeg hadde med staver og det ble et langt drag mot toppen (ca 700 m), vi svingte så til venstre i krysset og passerte Rundtjern. ned Lutdalen til Nøklevann og så til høyre mot Korketrekkeren. Her ble det skigang med staver opp til toppen. Vi fortsatte så på grusvei tilbake til Haraløkka p-plass. En flott tur og ikke så ille på sti men blødt enkelte steder.

 

Ca 11,5 km, 1 t 15 min

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1058

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top