Fottur fra Bøseter på Norefjell til Ravnås – t/r…..

Som planlagt dro Nina, Maya og jeg en tur til Norefjell nærmere bestemt Bøseter i Krødsherad kommune for fottur i fjellet. Vi er ikke særlig kjent i området men da vi parkerte ved dammen, så vi straks en topp vi ville bestige. Dit opp skal vi sa Nina og pekte oppover en alpinbakke. Ja hvorfor ikke svarte jeg og så satte vi avsted. Og her forteller bilder mer enn ord….

 

Bøsteren – Norefjell   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ravnås – 1188 m.o.h

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fra Bøseter til Ravnås t/r

 

 

 

 

 

En herlig dag på Norefjell der vi gikk opp til Ravnås. Turen gikk langs alpinbakken i skitrekket et stykke før vi fortsatte på sti til toppen. I alt brukte vi ca 2,5 time. En tur å anbefale 🙂

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1236

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top