Sandvika – Solvikbukta – Veritasparken…

 

29 mai 2015. Trim i arb.tiden. Av hensyn til at leggen fortsatt ikke var helt ok, valgte jeg denne gangen å ikke ta noen sjanser. Og sammen med NK, ble det til at vi skulle gå en tur med rask gange. Fra Skattens hus fulgte vi en grusvei langs Engervannet til Blommenholm skole.

Grusvei mellom Engervannet og jernbanen

Deretter fulgte vi veien videre til Solvikbukta, før vi fortsatte på kyststien rundt Henie Onstad kunstsenter og Veritasparken. En flott tur i fine omgivelser. Her forteller bilder mer enn ord….

 

 

Solvikbukta


Sandvika sett fra Kyststien ved Henie Onstad kunsenter


kyststien i Veritasparken




Kommunehuset i Sandvika (rådhuset)

…og jammen rakk vi tilbake før det begynte å regne. Takk for følget.

7,6 km

#friluftsliv #mosjon #tur #sandvika

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 969

One thought on “Sandvika – Solvikbukta – Veritasparken…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top