Frisk morgentur på Kolsås-Rud og Levre-Dønski i Bærum …

12 september 2024. At høsten er i anmars er det liten tvil om, men fortsatt er det helt ok med kort bukse og trøye. Og med ny trøye fra Slitusprinten som jeg fikk av Geir Arne da jeg møtte ham i Askim skulle jeg bruke denne for trim i arb.tiden. Ruta var planlagt slik at jeg samtidig skulle gjøre meg ferdig med Stolpejakten på Kolsås-Rud og Levre-Dønski. To varierte kart som byr på fine opplevelser. Bare å nyte.

Fra SBC-bygget i Sandvika fulgte jeg Sandvikselva til Vøyenenga før jeg satte kursen mot Wøyen gård. Jeg krysser Isielva og registrer dagens første stolpe før jeg fortsetter langs elven Lomma.

 

 

 

 

Jeg følger Lomma et stykke før jeg tar Brynsveien til Kolsås. Herfra blir det litt rundt omkring med registrering av stolper på Kolsås-Rud. Jeg krysser Bærumsveien og fullfører deretter stolpekart på Levre-Dønski. Været er bra, litt kjølig men helt ok – bare å nyte.

 

 

 

Vel over Dønskitoppen (se bilde over) bikker det nedover til Hamang, Sandvikselva og tilbake til SBC-bygget i Sandvika. En flott tur som kan anbefales.

Ca 10,6 km

Se tur på Strava HER:

 

Slitu IF Skigruppe har gleden av å invitere løpere og mosjonister fra 11 år og oppover til et fartsfylt 10km gateløp i Slitu søndag 29.09.2024. Løypa er kontrollmålt av NFIF og er rekordrask! Med kun asfalt som underlag og flatt terreng er løypa lettløpt og enkel. Er dere på jakt etter gode tider er dette en løype og sette «pers» på. Løpet har start og mål ved Slitu Stadion og parkering vil være på parkeringsplassen til Morenen Kjøpesenter. Se mer om påmelding osv HER:

 

 

 

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1266

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top