Oslo WinterRun – 2018

Velkommen til Oslos største vinterfest der fakirer vil skape magisk atmosfære ved starten, og DJs og lysshow holder trykket oppe under hele arrangementet. Opplev en annen side av Oslo, med familie og venner – stod det på hjemmesiden til Winterrun. Og det var akkurat slik det skulle bli da Heidi og Lena var med som heiagjeng.

Med egen heiagjeng i Oslo WinterRun-2018 (foto:Heidi S.Mathiesen)

I god tid før start kl 16:45 var vi på Rådhusplassen. Vi ruslet litt rundt omkring, tok noen bilder osv., før vi satte kursen mot Starbucks på Aker Brygge. Her ble vi sittende med hver vår kopp med varm drikke så lenge som mulig før det var på tide å gjøre seg klar for start.

Oslo Winter Run – 2018 (foto: Heidi S.Mathiesen)

Jeg tok farvel med Heidi og Lena og stilte meg deretter opp litt bak i startfeltet. Straks etter en felles oppvarming med hopp og sprett, var det klart for start. Presis kl 16:45 gikk starten og så var løpet i gang. Først sakte og så fortere etterhvert. Det var litt trangt om plassen flere steder, men jeg hadde ingen hast, tvert i mot. Det var gøy med lys, fakler og lignende langs løypa og det var bare å følge på.

På vei mot Kontraskjæret (foto: Lena Mathiesen)

Om det ikke var spesielt glatt 1 km så ble det straks vanskelig og svært glatt da løypa tok av fra Rådhusplassen og opp på Kontraskjæret. Heldigvis hadde jeg i siste liten valgt å løpe med brådder og det gikk derfor rimelig greit over Kontraskjæret og inn på festningen. Her gikk løypa på brostein og grus, med og uten is, og ikke visste jeg at det var så mange steder å løpe inne på festningen, men gøy var det.

Inn på Akershus festning

Ettersom vi kom ut på veien ved festningsplassen hvor det var nesten bart og uten is, gikk det fint å øke farten. De siste 2-3 km gikk greit og det var bare å nyte på vei mot mål. Hadde fin flyt og god progressjonen og vel i mål, etter en slags spurt, var jeg godt fornøyd med gjennomført løp.

Dette var bare moro fra ende til annen – god atmosfære, både for løpere og tilskuere, kanskje litt kalt, men det kjenner man ikke underveis.

Oslo WinterRun 2018 – Well done!

På avtalt sted møtte jeg Heidi og Lena etter løpet og sammen avsluttet vi en flott dag på Peppes med Pizza og øl.

Ca 5 km

30:29

Resultater m.m., se Sportsmanden

#winterrun #oslowinterrun #runforfun #race #mosjon #løp #turogtrening

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1244

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top